Ευρωπαϊκής Ένωση
Διαμονή στο συγκρότημα

Το όνομα του συγκροτήματος "Three Mushrooms" αλλά και των τριών ανεξάρτητων κατοικιών "Amanita", "Boletus", "Morchella", από τα γένη τριών από τα πιό δημοφιλή βρώσιμα μανιτάρια, βεβαιώνουν την αγάπη και ενασχόλησή μας με τα μανιτάρια, λόγο για τον οποίο άλλωστε στο χωριό μας έχουν βγάλει το παρατσούκλι "μανιταράδες".
Μας βρίσκετε πανεύκολα. Ανάμεσα στην διχάλα, στην είσοδο - διάσελο του χωριού, που δεξιά δείχνει προς Παλαιοχώρι - Πουγκάκια κι αριστερά μπαίνει στο Γαρδίκι, παίρνετε τον χωματόδρομο (οδός Στρατιώτη Ραχούτη) και στα 100 περίπου μέτρα αριστερά μπαίνετε στο κτήμα.
ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ αποτελείται από δύο κτίσματα, ένα δίπατο με υπόγειο του οποίου το ισόγειο και ο όροφος (πατάρι) συγκροτούν την οικία "Amanita" και ένα μονόροφο το οποίο χωρίζεται στις ανεξάρτητες οικίες "Boletus" και "Morchella".
Ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται στο βάθος του εσωτερικού δρόμου.


gardiki


Κάθε οικία διαθέτει δική της βεράντα και κήπο αλλά στο κέντρο υπάρχει αίθριο για κοινή χρήση.
Όλες οι κατοικίες διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, τζάκι ενεργειακό, θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας, τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας και ιματισμό δωματίων.
Υποχρέωση καθαρισμού και αλλαγής ιματισμού (σεντόνια-πετσέτες κλπ) ανά τρεις ημέρες
Οι τιμές είναι ανάλογες με τα άτομα, τις διανυκτερεύσεις και την εποχή (τον χειμώνα επιβάρυνση κυρίως λόγω κεντρικής θέρμανσης και καυσόξυλων)
Για φιλοξενία βρέφους διατίθεται παρκοκρέβατο.